קחו את המדריך הבא שיעזור לכם ברכישת אוזניות אלחוטיות טובות ומומלצות שיחזיקו מעמד זמן רב.

בשנים האחרונות התרגלנו כל כך לראות אוזניות אלחוטיות קטנות שיושבות בתוך האוזן, שלפעמים קשה לראות אוזניות רגילות עם חוט, ולהאמין שאלו האוזניות שכולם השתמשו בהם רק לפני עשור.

חייבים להגיד מילה טובה לחברת אפל בעניין הזה, שבדיוק כמו עם האייפוד, ואחר כך עם האייפון ובסיום גם עם האייפד, הביאו את הבשורה גם עם אוזניות האייר פודס המצליחות שפתחו את השוק והביאו איתם אינספור מתחרים כמו פטריות אחרי הגשם.

אז כן, אפל הם בהחלט חלוצים בכל הקשור לאוזניות אלחוטיות, אך כיום תוכלו למצוא רשימה של אוזניות אלחוטיות מומלצות של חברות כמו סמסונג, שיאומי ועוד, שמציעות כולן מוצרים איכותיים ונוחים שמתחרים אחד עם השני ומי שמרוויח, הם בעיקר הצרכנים כמובן.

wireless-headphones

חפשו חברות ידועות ואמינות

אם תיכנסו לאתר אמזון או או איביי למשל, ותחפשו שם אוזניות אלחוטיות, תוכלו למצוא עשרות חברות שונות שכל אחת מהן מציעה מגוון אינסופי של דגמים. כן, המשימה כאן לא פשוטה בכלל, וצריך לדעת היכן לשים את הדגש כדי לעשות את הקנייה הנכונה.

אחד מכללי האצבע הטובים ביותר שלקחמי מאתר הצרכנות https://www.best5things.com הוא לדעת איזו חברה לבחור. לכן, חברות ידועות וגדולות כמו למשל גוגל, אפל, סמסונג או שיאומי, הן תמיד אינדיקציה לקנייה טובה. לחברות גדולות ומצליחות יש אינטרס ברור להישאר כך, וקשה לדמיין שהם ישחררו לשוק מוצר לא טוב ואיכותי.

אז אולי מדובר במוצר יקר יותר מאיזו חברה סינית לא מוכרת, אך לפחות כך אתם יודעים שהכסף שלכם הולך עבור מוצר איכותי ואמין, שיחזיק מעמד זמן רב. זאת הדרך הטובה והחשובה ביותר לבחור אוזניות טובות.

אין כמו חוכמת ההמונים

לא הרבה יודעים זאת, אבל באתרי הקניות הגדולים והבינלאומיים, תוכלו למצוא אלפי ולפעמים אפילו עשרות אלפי ביקורות גולשים על כל מוצר ומוצר לצד ציון משוקלל (בדרך כלל מ-1 עד 5).

אתם לא חייבים כמובן לרכוש את המוצר בחו"ל, אתם יכולים להיכנס לאתר קניות ישראלי ולבחור את האוזניות שנראות לכם מתאימות מבחינת המפרט ומבחינת המחיר, להעתיק את שם הדגם והחברה המלאים, ולהדביק באתר אמזון, אלי אקספרס או איביי.

במרבית המקרים, תוכלו למצוא ביקורות רבות על כל דגם אפשרי וקריאה של כמה עשרות מהן, יכולה לעזור המון לקבלת ההחלטה. במקרים רבים, תוכלו ללמוד כי לדגם כזה יש בעיות של קליטה ושידור, בדגם אחר הסוללה לא מחזיקה הרבה זמן וכו'.

אל תתפשרו על חנות

לסיום, אחרי שהגעתם כבר להחלטה המושכלת לרכישה של אוזניות אלחוטיות, אל תמהרו לרכוש בכל חנות שתמצאו. וודאו כי החנות מציעה אחריות על המוצרים ובדקו איזה סוג אחריות היא מציעה. האם זאת אחריות יבואן? או במעבדה במקום?

מומלץ גם לקרוא חוות דעת ברשת על החנות. אפשר למצוא כיום חוות דעת גולשים בגוגל כמעט על כל חנות בישראל ושווה להשקיע עוד כמה דקות כדי לוודא שלא נפלתם על רמאים או חנות עם שירות לא טוב.

הקפדה על הכללים האלו, תעניק לכם כמה צעדים קדימה ברכישת אוזניות אלחוטיות אמינות וטובות שיילכו איתכם לאורך זמן. בהצלחה.